Zelfmetingen inzien en versturen – overige zorgverleners (verwacht)

Met de gegevensdienst ‘Zelfmetingen inzien en versturen kun je via CGM LIFE eigen metingen zoals lichaamstemperatuur of glucose naar jouw zorgverlener sturen. Je kunt de metingen ook van jouw zorgverlener ontvangen.

Je kunt dit alleen doen als de zorgverlener dit voor jou mogelijk maakt. Zorginstellingen kunnen dus vooraf instellen of ze wel of geen zelfmetingen willen ontvangen.

De volgende zelfmetingen zijn beschikbaar binnen deze gegevensdienst voor andere zorgverleners dan de huisarts:*

  • Bloeddruk
  • Glucose (gebaseerd op zib LaboratoriumUitslag)
  • Hartfrequentie
  • Lichaamsgewicht
  • Lichaamslengte
  • Lichaamstemperatuur
  • O2Saturatie
  • Polsfrequentie

* Deze gegevensdienst wordt naar verwachting eind september 2021 opgeleverd.

Thuis vragenlijsten invullen

Een PGO is heel erg handig. Sommige zorgverleners kunnen jou bijvoorbeeld verzoeken vragenlijsten in te vullen, zodat ze jouw klachten beter kunnen begrijpen. In CGM LIFE kun je de vragenlijsten via een link invullen en terugsturen. Je kunt dit gewoon thuis doen en hoeft er dus niet voor naar de zorgverlener. Dat bespaart je weer reistijd!

Kennis altijd up-to-date

Jouw zorgplan kun je ook terugvinden in CGM LIFE. Ook wordt bijgehouden hoe het gaat met de behandeling. Jouw kennis van de behandeling is dus altijd up-to-date. En wil je iets opzoeken, dan kun je er altijd naartoe. Alle informatie die met jouw behandeling te maken heeft, staat namelijk bij elkaar op één online plek.

Alles weten over jouw behandeling

Dit is waar wij naartoe werken met de toekomstige gegevensdienst ‘(Zelf)metingen inzien en versturen – overige zorgverleners’. Dit doen wij voor álle gegevensdiensten van CGM LIFE. Het geeft jou als patiënt meer de regie over jouw eigen gezondheid. Jouw zorgverleners kennen ieder maar een deel van jouw behandeling, maar jij weet er alles over.

Eén keer jouw verhaal vertellen

Een extra voordeel van CGM LIFE is dat je ook niet steeds opnieuw je situatie of klachten hoeft te beschrijven aan je zorgverleners. Met CGM LIFE heb jij de controle en hoef je maar één keer je verhaal te vertellen. Dit scheelt jou behoorlijk wat tijd. En je zorgverleners? Zij hoeven geen dubbel werk te doen.

Zodra er meer mogelijk wordt met ‘Zelfmetingen inzien en versturen’, dan lees je het op deze pagina.

Meer informatie

Medicatie
Medicatie
Beschikbaar
Huisartsgegevens
Huisartsgegevens
Beschikbaar
Documenten (PDF/A)
Documenten (PDF/A)
Beschikbaar
Basisgegevens Zorg (BgZ)
Basisgegevens Zorg (BgZ)
Verwacht
Basisgegevens GGZ
Basisgegevens GGZ
Verwacht

Eén veilig overzicht voor jouw medische gegevens