Zelfmetingen aanmaken en versturen

De meeste huisartsen staan in de startblokken om aangesloten te worden voor het onderdeel ’delen zelfmetingen‘. Hoe weet u of uw huisarts dit ook al kan?

Ga op de ‘Mijn Situatie’-pagina naar ‘Metingen’, klik op ‘Delen met zorgverlener’ en selecteer een meting voor ‘Selectie verzenden’. Daarna krijgt u een overzicht van alle organisaties in uw netwerk. Als uw praktijk metingen kan ontvangen, zal deze praktijk in het blauw te zien zijn en kunt u de praktijk selecteren. Anders is de praktijk in het grijs te zien en kunt u deze niet selecteren.

Let op: het feit dat een praktijk te selecteren is in uw PGO betekent nog niet automatisch dat u kunt delen met uw praktijk. De huisarts zal in zijn of haar systeem goedkeuring moeten geven voor het delen van zelfmetingen. Het wel of niet delen van zelfmetingen zal dan ook veelal in overleg gaan met uw huisarts. Bijvoorbeeld: uw huisarts heeft u gevraagd over een bepaalde periode dagelijks uw bloeddruk te meten, de gegevens van deze meting op te slaan in uw PGO en deze gegevens vervolgens met hem/haar te delen.

Een uitgebreide handleiding kunt u vinden op:

Veelgestelde vragen – CGM LIFE

U vindt de handleiding onder het kopje Handleidingen – CGM LIFE handleiding Delen zelfmetingen.

Kennis altijd up-to-date

Uw zorgplan kunt u ook terugvinden in CGM LIFE. Ook wordt bijgehouden hoe het gaat met de behandeling. Uw kennis van de behandeling is dus altijd up-to-date. En wilt u iets opzoeken, dan kunt u er altijd naartoe. Alle informatie die met uw behandeling te maken heeft, staat namelijk bij elkaar op één online plek.

Alles weten over uw behandeling

Dit doen wij voor álle gegevensdiensten van CGM LIFE. Het geeft u als patiënt meer de regie over uw eigen gezondheid. Uw zorgverleners kennen ieder maar een deel van uw behandeling, maar u weet er alles over.

Eén keer uw verhaal vertellen

Een extra voordeel van CGM LIFE is dat u ook niet steeds opnieuw uw situatie of klachten hoeft te beschrijven aan uw zorgverleners. Met CGM LIFE heeft u de controle en hoeft u maar één keer uw verhaal te vertellen. Dit scheelt u behoorlijk wat tijd. En uw zorgverleners? Zij hoeven geen dubbel werk te doen.

Meer informatie

Medicatie
Medicatie
Beschikbaar
Huisartsgegevens
Huisartsgegevens
Beschikbaar
Afspraken inzien
Afspraken inzien
Beschikbaar
Documenten (PDF/A)
Documenten (PDF/A)
Beschikbaar
Basisgegevens Zorg (BgZ)
Basisgegevens Zorg (BgZ)
Verwacht
Basisgegevens GGZ
Basisgegevens GGZ
Verwacht

Eén veilig overzicht voor uw medische gegevens