Nieuwe functies in uw CGM LIFE PGO

Er zijn nieuwe functies voor u beschikbaar:

  • Zelfmetingen aanmaken en versturen
  • Afspraken inzien bij uw huisartsenpraktijk

Zelfmetingen toevoegen aan uw metingenoverzicht

De meeste huisartsen staan in de startblokken om aangesloten te worden voor het onderdeel ’delen zelfmetingen‘. Hoe weet u of uw huisarts dit ook al kan?

Ga op de ‘Mijn Situatie’-pagina naar ‘Metingen’, klik op ‘Delen met zorgverlener’ en selecteer een meting voor ‘Selectie verzenden’. Daarna krijgt u een overzicht van alle organisaties in uw netwerk. Als uw praktijk metingen kan ontvangen, zal deze praktijk in het blauw te zien zijn en kunt u de praktijk selecteren. Anders is de praktijk in het grijs te zien en kunt u deze niet selecteren.

Let op: het feit dat een praktijk te selecteren is in uw PGO betekent nog niet automatisch dat u kunt delen met uw praktijk. De huisarts zal in zijn of haar systeem goedkeuring moeten geven voor het delen van zelfmetingen. Het wel of niet delen van zelfmetingen zal dan ook veelal in overleg gaan met uw huisarts. Bijvoorbeeld: uw huisarts heeft u gevraagd over een bepaalde periode dagelijks uw bloeddruk te meten, de gegevens van deze meting op te slaan in uw PGO en deze gegevens vervolgens met hem/haar te delen.

Een uitgebreide handleiding kunt u vinden op:

Veelgestelde vragen – CGM LIFE

U vindt de handleiding onder het kopje Handleidingen – CGM LIFE handleiding Delen zelfmetingen.

Afspraken inzien bij uw huisartsenpraktijk

Via MedMij is het inmiddels ook mogelijk om uw afspraken bij uw huisartsenpraktijk op te vragen. Hiermee kunt u afspraken uit het verleden ophalen en afspraken die gepland staan in de toekomst. Zoals inmiddels bekend, moet u ook hiervoor het betreffende onderdeel in uw Netwerk-pagina bij uw huisarts aanklikken en vervolgens middels DigiD uw afspraken ophalen.

Onderstaand treft u een aantal afbeeldingen, zodat u weet wat u kunt verwachten:

U kunt bovenin per maand kijken of er afspraken waren of gepland zijn. U kunt zover terug gaan in de tijd, zolang er in die laatste maand ook nog afspraken opgehaald zijn. Per huisartsenpraktijk kan het verschillen hoeveel maanden terug de afspraken meegestuurd worden.

Vragen en meer informatie?

Heeft u nog vragen over deze pagina of over uw CGM LIFE PGO? Neem dan even contact met ons op.

Wilt u de andere functionaliteiten zien die beschikbaar zijn gekomen in uw CGM LIFE PGO? Raadpleeg dan ons archief.