Medicatie (beschikbaar)

Welke medicijnen gebruik je, in welke dosering, hoe vaak per dag en in welke periode? Met de gegevensdienst Medicatie in CGM LIFE moet het voor jou mogelijk worden op elk moment van de dag toegang te krijgen tot jouw medicijngebruik. Makkelijk, helder en overzichtelijk.

Je kunt nu al in CGM LIFE zien welke medicatie jouw apotheek aan jou heeft meegegeven. Meer mogelijkheden, zoals medicatie-afspraken met je huisarts, komen later. Dit heeft te maken met bepaalde ontwikkelingen. Alle PGO’s, dus ook CGM LIFE, moeten nog even wachten voordat Medicatie verder kan worden uitgebreid.

Thuis vragenlijsten invullen

Een PGO is heel erg handig. Sommige zorgverleners kunnen jou bijvoorbeeld verzoeken vragenlijsten in te vullen, zodat ze jouw klachten beter kunnen begrijpen. In CGM LIFE kun je de vragenlijsten via een link invullen en terugsturen. Je kunt dit gewoon thuis doen en hoeft er dus niet voor naar de zorgverlener. Dat bespaart je weer reistijd!

Kennis altijd up-to-date

Jouw zorgplan kun je ook terugvinden in CGM LIFE. Ook wordt bijgehouden hoe het gaat met de behandeling. Jouw kennis van de behandeling is dus altijd up-to-date. En wil je iets opzoeken, dan kun je er altijd naartoe. Alle informatie die met jouw behandeling te maken heeft, staat namelijk bij elkaar op één online plek.

Alles weten over jouw behandeling

De gegevensdienst Medicatie moet dus nog worden uitgebreid, maar dit is wel waar wij naartoe werken. Dat doen wij voor álle gegevensdiensten van CGM LIFE. Het geeft jou als patiënt meer de regie over jouw eigen gezondheid. Jouw zorgverleners kennen ieder maar een deel van jouw behandeling, maar jij weet er alles over.

Eén keer jouw verhaal vertellen

Een extra voordeel van CGM LIFE is dat je ook niet steeds opnieuw je situatie of klachten hoeft te beschrijven aan je zorgverleners. Met CGM LIFE heb jij de controle en hoef je maar één keer je verhaal te doen. Dit scheelt jou behoorlijk wat tijd. En je zorgverleners? Zij hoeven geen dubbel werk te doen.

Ga nu alvast aan de slag met Medicatie in CGM LIFE. Zodra er meer mogelijk wordt, dan lees je het op deze pagina.

Huisartsgegevens
Huisartsgegevens
Beschikbaar
Documenten (PDF/A)
Documenten (PDF/A)
Beschikbaar
Zelfmetingen inzien en versturen
Zelfmetingen inzien en versturen
Verwacht
Basisgegevens Zorg (BgZ)
Basisgegevens Zorg (BgZ)
Verwacht
Basisgegevens GGZ
Basisgegevens GGZ
Verwacht

Eén veilig overzicht voor jouw medische gegevens