Medicatie (beschikbaar)

Welke medicijnen gebruikt u, in welke dosering, hoe vaak per dag en in welke periode? Met de gegevensdienst Medicatie in CGM LIFE moet het voor u mogelijk worden op elk moment van de dag toegang te krijgen tot uw medicijngebruik. Makkelijk, helder en overzichtelijk.

U kunt nu al in CGM LIFE zien welke medicatie uw apotheek aan u heeft meegegeven. Meer mogelijkheden, zoals medicatie-afspraken met uw huisarts, komen later. Dit heeft te maken met bepaalde ontwikkelingen. Alle PGO’s, dus ook CGM LIFE, moeten nog even wachten voordat Medicatie verder kan worden uitgebreid.

Kennis altijd up-to-date

Uw zorgplan kunt u ook terugvinden in CGM LIFE. Ook wordt bijgehouden hoe het gaat met de behandeling. Uw kennis van de behandeling is dus altijd up-to-date. En wilt u iets opzoeken, dan kunt u er altijd naartoe. Alle informatie die met uw behandeling te maken heeft, staat namelijk bij elkaar op één online plek.

Alles weten over jouw behandeling

De gegevensdienst Medicatie moet dus nog worden uitgebreid, maar dit is wel waar wij naartoe werken. Dat doen wij voor álle gegevensdiensten van CGM LIFE. Het geeft u als patiënt meer de regie over uw eigen gezondheid. Uw zorgverleners kennen ieder maar een deel van uw behandeling, maar u weet er alles over.

Eén keer uw verhaal vertellen

Een extra voordeel van CGM LIFE is dat u ook niet steeds opnieuw uw situatie of klachten hoeft te beschrijven aan uw zorgverleners. Met CGM LIFE heeft u de controle en hoeft u maar één keer uw verhaal te doen. Dit scheelt u behoorlijk wat tijd. En uw zorgverleners? Zij hoeven geen dubbel werk te doen.

Ga nu alvast aan de slag met Medicatie in CGM LIFE. Zodra er meer mogelijk wordt, dan leest u het op deze pagina.

Huisartsgegevens
Huisartsgegevens
Beschikbaar
Afspraken inzien
Afspraken inzien
Beschikbaar
Documenten (PDF/A)
Documenten (PDF/A)
Beschikbaar
Zelfmetingen aanmaken en versturen
Zelfmetingen aanmaken en versturen
Verwacht
Basisgegevens Zorg (BgZ)
Basisgegevens Zorg (BgZ)
Verwacht
Basisgegevens GGZ
Basisgegevens GGZ
Verwacht

Eén veilig overzicht voor uw medische gegevens