Documenten (PDF/A) (Beschikbaar)

Als patiënt in CGM LIFE kan je bepaalde documenten in het informatiesysteem van jouw huisarts bekijken. Dit wordt mogelijk gemaakt dankzij de gegevensdienst Documenten (PDF/A).

De documenten die je online kunt bekijken in CGM LIFE, bevatten de correspondentie tussen jouw huisarts en andere zorgverleners van ná 1 juli 2020. De documenten moeten dan wel als een PDF/A-document zijn vastgelegd in het systeem van jouw huisarts.

Voorbeelden van correspondentie zijn:

  • Brieven van medisch specialisten
  • Radiologieberichten
  • Verwijsbrieven

In CGM LIFE kun je zien welke documenten in jouw medisch dossier beschikbaar zijn. Ook kun je ze online inzien.

Kennis altijd up-to-date

Een PGO is heel erg handig. Behandelaren praten en schrijven veel met elkaar. Stel, je bent net ontslagen uit het ziekenhuis. De specialist uit het ziekenhuis zorgt er dan voor dat jouw huisarts op de hoogte is van de behandeling. Ook zorgt de specialist ervoor dat de behandeling bij jou thuis doorgaat. Met CGM LIFE kun je deze brieven van de medisch specialist bekijken. Nu is jouw huisarts op de hoogte en kun jij de brieven in alle rust nog even doornemen. Dat is wel zo prettig, want een ziekenhuisopname is al zwaar genoeg.

De verdere behandeling bij jouw huisarts kun je uiteraard terugvinden in CGM LIFE. Ook jouw thuisbehandeling wordt bijgehouden in je PGO. Op deze manier is jouw kennis van de behandeling altijd up-to-date en heb je alle informatie rondom jouw behandeling(en) bij elkaar op één online plek.

Alles weten over jouw behandeling

Dit is waar wij naartoe werken met de gegevensdienst Documenten (PDF/A). Dat doen wij voor álle gegevensdiensten van CGM LIFE. Het geeft jou als patiënt meer de regie over jouw eigen gezondheid. Jouw zorgverleners kennen ieder maar een deel van jouw behandeling, maar jij weet er alles over.

Eén keer jouw verhaal vertellen

Een extra voordeel van CGM LIFE is dat je ook niet steeds opnieuw je situatie of klachten hoeft te beschrijven aan je zorgverleners. Met CGM LIFE heb jij de controle en hoef je maar één keer je verhaal te doen. Dit scheelt jou behoorlijk wat tijd. En je zorgverleners? Zij hoeven geen dubbel werk te doen.

Meer informatie

Medicatie
Medicatie
Beschikbaar
Huisartsgegevens
Huisartsgegevens
Beschikbaar
Zelfmetingen inzien en versturen
Zelfmetingen inzien en versturen
Verwacht
Basisgegevens Zorg (BgZ)
Basisgegevens Zorg (BgZ)
Verwacht
Basisgegevens GGZ
Basisgegevens GGZ
Verwacht

Eén veilig overzicht voor jouw medische gegevens