Documenten (PDF/A) (Beschikbaar)

Als patiënt in CGM LIFE kunt u bepaalde documenten in het informatiesysteem van uw huisarts bekijken. Dit wordt mogelijk gemaakt dankzij de gegevensdienst Documenten (PDF/A).

De documenten die u online kunt bekijken in CGM LIFE, bevatten de correspondentie tussen uw huisarts en andere zorgverleners van ná 1 juli 2020. De documenten moeten dan wel als een PDF/A-document zijn vastgelegd in het systeem van uw huisarts.

Voorbeelden van correspondentie zijn:

  • Brieven van medisch specialisten
  • Radiologieberichten
  • Verwijsbrieven

In CGM LIFE kunt u zien welke documenten in uw medisch dossier beschikbaar zijn. Ook kunt u ze online inzien.

Kennis altijd up-to-date

Een PGO is heel erg handig. Behandelaren praten en schrijven veel met elkaar. Stel, u bent net ontslagen uit het ziekenhuis. De specialist uit het ziekenhuis zorgt er dan voor dat uw huisarts op de hoogte is van de behandeling. Ook zorgt de specialist ervoor dat de behandeling bij u thuis doorgaat. Met CGM LIFE kunt u deze brieven van de medisch specialist bekijken. Nu is uw huisarts op de hoogte en kunt u de brieven in alle rust nog even doornemen. Dat is wel zo prettig, want een ziekenhuisopname is al zwaar genoeg.

De verdere behandeling bij uw huisarts kunt u uiteraard terugvinden in CGM LIFE. Ook uw thuisbehandeling wordt bijgehouden in uw PGO. Op deze manier is uw kennis van de behandeling altijd up-to-date en heeft u alle informatie rondom uw behandeling(en) bij elkaar op één online plek.

Alles weten over uw behandeling

Dit is waar wij naartoe werken met de gegevensdienst Documenten (PDF/A). Dat doen wij voor álle gegevensdiensten van CGM LIFE. Het geeft u als patiënt meer de regie over uw eigen gezondheid. Uw zorgverleners kennen ieder maar een deel van uw behandeling, maar u weet er alles over.

Eén keer uw verhaal vertellen

Een extra voordeel van CGM LIFE is dat u ook niet steeds opnieuw uw situatie of klachten hoeft te beschrijven aan uw zorgverleners. Met CGM LIFE heeft u de controle en hoeft u maar één keer uw verhaal te doen. Dit scheelt u behoorlijk wat tijd. En uw zorgverleners? Zij hoeven geen dubbel werk te doen.

Meer informatie

Medicatie
Medicatie
Beschikbaar
Huisartsgegevens
Huisartsgegevens
Beschikbaar
Afspraken inzien
Afspraken inzien
Beschikbaar
Zelfmetingen aanmaken en versturen
Zelfmetingen aanmaken en versturen
Verwacht
Basisgegevens Zorg (BgZ)
Basisgegevens Zorg (BgZ)
Verwacht
Basisgegevens GGZ
Basisgegevens GGZ
Verwacht

Eén veilig overzicht voor uw medische gegevens