Basisgegevens GGZ (BgGGZ) (verwacht)

Mogelijk heb je ooit de hulp nodig (gehad) van een psycholoog of andere GGZ-dienstverlener. Dan zou het handig zijn als je de gegevens rondom jouw behandeling kunt inzien in jouw eigen persoonlijke gezondheidsomgeving. Deze gegevens noemen we de BgGGZ.

De gegevensdienst BgGGZ in CGM LIFE moet het in de toekomst mogelijk maken om de gegevens rondom jouw behandeling bij een GGZ-dienstverlener in te zien. Op elk moment van de dag. Snel en eenvoudig.

Kennis altijd up-to-date

Jouw zorgplan kun je ook terugvinden in CGM LIFE. Ook wordt bijgehouden hoe het gaat met de behandeling. Jouw kennis van de behandeling is dus altijd up-to-date. En wil je iets opzoeken, dan kun je er altijd naartoe. Alle informatie die met jouw behandeling te maken heeft, staat namelijk bij elkaar op één online plek.

Alles weten over jouw behandeling

Dit is waar wij naartoe werken met de toekomstige BgGGZ-gegevensdienst. Dat doen wij voor álle gegevensdiensten van CGM LIFE. Het geeft jou als patiënt meer de regie over jouw eigen gezondheid. Jouw zorgverleners kennen ieder maar een deel van jouw behandeling, maar jij weet er alles over.

Eén keer jouw verhaal vertellen

Een extra voordeel van CGM LIFE is dat je ook niet steeds opnieuw je situatie of klachten hoeft te beschrijven aan je zorgverleners. Met CGM LIFE heb jij de controle en hoef je maar één keer je verhaal te doen. Dit scheelt jou behoorlijk wat tijd. En je zorgverleners? Zij hoeven geen dubbel werk te doen.

Nog in ontwikkeling

Wij werken op de achtergrond aan de ontwikkeling van de Basisgegevens Zorg (BgGGZ). CGM LIFE is klaar om de BgGGZ te ontvangen. Wij zijn echter afhankelijk van zorgverleners om deze met ons te delen. Langzaam maar zeker sluiten steeds meer zorgverleners aan op het MedMij-netwerk. Zodra de eerste zorgverlener zich melden voor de BgGGZ, zullen wij deze gegevensdienst mogelijk maken in jouw persoonlijke gezondheidsomgeving.

Meer informatie

Medicatie
Medicatie
Beschikbaar
Huisartsgegevens
Huisartsgegevens
Beschikbaar
Documenten (PDF/A)
Documenten (PDF/A)
Beschikbaar
Zelfmetingen inzien en versturen
Zelfmetingen inzien en versturen
Verwacht
Basisgegevens Zorg (BgZ)
Basisgegevens Zorg (BgZ)
Verwacht

Eén veilig overzicht voor jouw medische gegevens