Basisgegevens GGZ (BgGGZ) (verwacht)

Mogelijk heeft u ooit de hulp nodig (gehad) van een psycholoog of andere GGZ-dienstverlener. Dan zou het handig zijn als u de gegevens rondom uw behandeling kunt inzien in uw eigen persoonlijke gezondheidsomgeving. Deze gegevens noemen we de BgGGZ.

De gegevensdienst BgGGZ in CGM LIFE moet het in de toekomst mogelijk maken om de gegevens rondom uw behandeling bij een GGZ-dienstverlener in te zien. Op elk moment van de dag. Snel en eenvoudig.

Kennis altijd up-to-date

Uw zorgplan kunt u ook terugvinden in CGM LIFE. Ook wordt bijgehouden hoe het gaat met de behandeling. Uw kennis van de behandeling is dus altijd up-to-date. En wilt u iets opzoeken, dan kunt u er altijd naartoe. Alle informatie die met uw behandeling te maken heeft, staat namelijk bij elkaar op één online plek.

Alles weten over uw behandeling

Dit is waar wij naartoe werken met de toekomstige BgGGZ-gegevensdienst. Dat doen wij voor álle gegevensdiensten van CGM LIFE. Het geeft u als patiënt meer de regie over uw eigen gezondheid. Uw zorgverleners kennen ieder maar een deel van uw behandeling, maar u weet er alles over.

Eén keer uw verhaal vertellen

Een extra voordeel van CGM LIFE is dat u ook niet steeds opnieuw uw situatie of klachten hoeft te beschrijven aan uw zorgverleners. Met CGM LIFE heeft u de controle en hoeft u maar één keer uw verhaal te doen. Dit scheelt u behoorlijk wat tijd. En uw zorgverleners? Zij hoeven geen dubbel werk te doen.

Nog in ontwikkeling

Wij werken op de achtergrond aan de ontwikkeling van de Basisgegevens Zorg (BgGGZ). CGM LIFE is klaar om de BgGGZ te ontvangen. Wij zijn echter afhankelijk van zorgverleners om deze met ons te delen. Langzaam maar zeker sluiten steeds meer zorgverleners aan op het MedMij-netwerk. Zodra de eerste zorgverlener zich melden voor de BgGGZ, zullen wij deze gegevensdienst mogelijk maken in uw persoonlijke gezondheidsomgeving.

Meer informatie

Medicatie
Medicatie
Beschikbaar
Huisartsgegevens
Huisartsgegevens
Beschikbaar
Afspraken inzien
Afspraken inzien
Beschikbaar
Documenten (PDF/A)
Documenten (PDF/A)
Beschikbaar
Zelfmetingen aanmaken en versturen
Zelfmetingen aanmaken en versturen
Verwacht
Basisgegevens Zorg (BgZ)
Basisgegevens Zorg (BgZ)
Verwacht

Eén veilig overzicht voor uw medische gegevens