Afspraken inzien bij uw huisartsenpraktijk

Via MedMij is het inmiddels ook mogelijk om uw afspraken bij uw huisartsenpraktijk op te vragen. Hiermee kunt u afspraken uit het verleden ophalen en afspraken die gepland staan in de toekomst.

Zoals inmiddels bekend, moet u ook hiervoor het betreffende onderdeel in uw Netwerk-pagina bij uw huisarts aanklikken en vervolgens middels DigiD uw afspraken ophalen.

Kennis altijd up-to-date

Uw zorgplan kunt u ook terugvinden in CGM LIFE. Ook wordt bijgehouden hoe het gaat met de behandeling. Uw kennis van de behandeling is dus altijd up-to-date. En wilt u iets opzoeken, dan kunt u er altijd naartoe. Alle informatie die met uw behandeling te maken heeft, staat namelijk bij elkaar op één online plek.

Alles weten over uw behandeling

Dit is waar wij naartoe werken met de toekomstige gegevensdienst ‘(Zelf)metingen inzien en versturen – overige zorgverleners’. Dit doen wij voor álle gegevensdiensten van CGM LIFE. Het geeft u als patiënt meer de regie over uw eigen gezondheid. Uw zorgverleners kennen ieder maar een deel van uw behandeling, maar u weet er alles over.

Eén keer uw verhaal vertellen

Een extra voordeel van CGM LIFE is dat u ook niet steeds opnieuw uw situatie of klachten hoeft te beschrijven aan uw zorgverleners. Met CGM LIFE heeft u de controle en hoeft u maar één keer uw verhaal te vertellen. Dit scheelt u behoorlijk wat tijd. En uw zorgverleners? Zij hoeven geen dubbel werk te doen.

Meer informatie

Medicatie
Medicatie
Beschikbaar
Huisartsgegevens
Huisartsgegevens
Beschikbaar
Documenten (PDF/A)
Documenten (PDF/A)
Beschikbaar
Zelfmetingen aanmaken en versturen
Zelfmetingen aanmaken en versturen
Verwacht
Basisgegevens Zorg (BgZ)
Basisgegevens Zorg (BgZ)
Verwacht
Basisgegevens GGZ
Basisgegevens GGZ
Verwacht

Eén veilig overzicht voor uw medische gegevens